Jaunosios žvaigždutės

Tradiciškai baigiantis metams Pakruojo rajono jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas ir Pakruojo rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba paskelbė konkurso „Jaunosios žvaigždutės“ atranką, įvertino ir išrinko iniciatyviausius, labiausiai 2020-aisiais metais pasižymėjusius ir savo darbais bei veiklomis rajono vardą garsinusius jaunus žmones. Komisija išrinko 20 nominantų, Kasmet „Jaunųjų žvaigždučių“ pagerbimo renginys sulaukdavo didelio visuomenės dėmesio, deja, karantinas koreguoja tradicijas, tačiau rasta alternatyva – nominacijų statulėlės jaunuoliams pristatytos į namus, o apdovanojimų ceremonija persikėlė į nuotolinę erdvę.

Didžiuojamės Pakruojo Juozo Pakalnio muzikos mokyklos žvaigždutėmis, sužibėjusiomis šiais metais. Linkime ir toliau džiuginti visus savo atliekama muzika. Dėkojame mokytojams, padėjusiems savo mokiniams suspindėti.

Jokūbas Gaška
Metų smuikininkas (mokytoja Ligita Stravinskienė)
Kajus Zaičenko

Metų akordeonistas (mokytojas Redas Varvuolis)
Aretas Stankūnas- metų atlikėjas (mokytoja Arina Janeliūnienė)

Paskatinamasis prizas perduotas mūsų mokyklos pianistei Evelinai Kazlauskaitei, kuri per metus perskaitė 100 knygų, nuolat dalyvauja įvairiuose skaitymo iššūkiuose bei literatūros pristatymuose.