NUSKAMBĖJO „MUZIKINIAI RUDENYS”

             Lapkričio 30 d. kaip jau įprasta, nuskambėjo gražiausias  metų renginys- “Muzikiniai rudenys”. Visada malonu klausytis menų mokyklos mokinių pasirodymų kartu su Šiaulių kameriniu orkestru „Camerata Solaris“ (vadovas Vilhelmas Čepinskis, dirigentė Justina Leinartaitė).

            Šių metų renginys buvo išskirtinis tuo, kad jame buvo atliekami ne tik žinomų kompozitorių kūriniai, bet ir ilgamečio Pakruojo Juozo Pakalnio muzikos mokyklos direktoriaus Zenono Ragulskio pjesė „Retro“, kurią atliko menų mokyklos mokinė Greta Gudaitė. Pakruojo rajono meras Saulius Margis Zenonui Ragulskiui 80 metų jubiliejaus proga įteikė Pakruojo rajono savivaldybės padėkos ženklą.

             Mokinius koncertui parengė mokytojos Svajonė Stulgaitienė, Ingrida Tuomienė, Natalija Chrapačienė, Rūta Venslovienė, Ligita Stravinskienė, Skirma Andreliūnienė. Ačiū mokytojoms už didelį darbą ir atsakomybę, mokiniams- už stropų darbą, puikų muzikavimą ir sceninę kultūrą.

Antrojoje koncerto dalyje grojo smuikininkas Vilhelmas Čepinskis ir pianistė Giedrė Špečkauskaitė- Bartkienė. Orkestrui dirigavo Vilhelmas Čepinskis. Koncerto vedėja Raimonda Sližienė.

                                         Koncerto akimirkas fiksavo Vytautas Girdzijauskas

Dirigentė Justina Leinartaitė, koncerto vedėja Raimonda Sližienė
Meras Saulius Margis, Zenonas Ragulskis, direktorė Nijolė Pupinienė
Greta Gudaitė
Jaunučių choras
Ūla Kirdeikytė
Gustė Rutkevičiūtė
Evelina Paslavičiūtė
Martyna Jurevičiūtė
Smuikininkai Jokūbas Gaška, Gustė Vaitiekūnaitė, Gintarė Kazlauskaitė, Evelina Mihaela Vasilė, Austėja Mališevičiūtė, Vakarė Šimanskytė
Gustė Kazėnaitė
Jungtinis smuikininkų ansamblis
Smuikininkas Vilhelmas Čepinskis, pianistė Giedrė Špečkauskaitė- Bartkienė
Orkestras, smuikininkas Vilhelmas Čepinskis, pianistė Giedrė Špečkauskaitė- Bartkienė
Padėka ir gėlės orkestrui, solistams, dirigentams, vedėjai bei organizatoriams.