Polifonija ir aš

Gegužės 17 dieną Radviliškyje įvyko II-asis respublikinis jaunųjų pianistų konkursas- festivalis “Polifonija ir aš“. Šiuo renginiu skatinamas mokinių domėjimasis polifonine muzika, propaguojami vargonai kaip koncertinis instrumentas.

Radviliškio muzikos mokykloje įvykusiame konkurse sėkmė lydėjo Pakruojo Juozo Pakalnio muzikos mokyklos pianistes: penktokė Ema Stakutytė (mokytoja Natalija Chrapačienė) tapo I vietos laureate, mokytojos Svajonės Geležėlienės auklėtinė Greta Gudaitė įvertinta III vietos laureato diplomu. Džiugu, kad dalyvauti vertinimo komisijos darbe buvo pakviesta ir mūsų mokyklos mokytoja metodininkė Natalija Chrapačienė.

Radviliškio parapijos bažnyčioje vykusiame festivalyje sėkmingai vargonavo mokytojos Natalijos Chrapačienės auklėtinės Ema Stakutytė ir Greta Gaubytė, kurioms talkino LMA dėstytojai G. Kviklys ir J. Barkauskaitė.

Ema Stakutytė ir Greta Gudaitė dalyvavo ir baigiamajame  laureatų ir atlikėjų koncerte Radviliškio bažnyčioje,  įgiję naujos grojimo vargonais patirties.

Ema Stakutytė

Greta Gudaitė

  Greta Gaubytė